زبری دیوار ساختمان + دلایل اصلی زبری دیوار

نقاشی-ساختمان-ارزان-در-تهران

زبری دیوار ساختمان + دلایل اصلی زبری دیوار، چگونه به وجود می آید؟ تا به حال شده است که نقاشی ساختمان را تازه انجام داده باشید و بعد از نقاشی ساختمان به دیوار دست بکشید و متوجه زبری دیوار بشوید؟ اولا که رنگ پلاستیک، رنگ مولتی کالر، بلکا و رنگ اکریلیک باعث ایجاد سطح کار زبری می شوند که اگر زبری دیوار برایتان مهم است و نمی خواهید بعد از نقاشی ساختمان دیوار منزلتان زبر باشد از این رنگ ها استفاده نکنید چون که قابلیت شستشو هم ندارد و اگر هم قابل شستشو باشند بسیار کم است.

دلیل زبر شدن دیوار بعد از نقاشی ساختمان

بعد از نقاشی ساختمان اگر سطح دیوار زبر بود اولین دلیل این است که اصلا سطح کار سنباده کاری نشده است و دلیل دوم استفاده از رنگ هایی مثل پلاستیک برای آستر است که نباید برای آستر رنگ روغنی از رنگ پلاستیک استفاده شود، اگر زبر شد حتما زیرکار رنگ نامناسب استفاده شده است برای از بین بردن این زبری ها باید سطح کار کامل بتونه کاری شود که اصطلاحا به آن بتونه ماستیک روغنی می گویند. بعد از بتونه کاری باید سنباده کاری انجام شود و بعد از آن باید رنگ روغنی را به عنوان آستر استفاده کرد، یعنی هم رنگ آستر و هم رنگ رویه باید روغنی باشد.

خدمات ما در شیک رنگ:

 

زبری دیوار ساختمان

زبری رنگ ساختمان

زبری دیوار ساختمان + دلایل اصلی زبری دیوار، نشان دهنده مسایل مختلفی است که اگر مایل بودید می توانید این مطلب را مطالعه کنید و متوجه بشوید تمام نکاتی که باعث می شود نتیجه کار بد و باعث  زبری دیوار ساختمان بشود چیست، دوستان عزیز در مطالب قبل نیز کمی در این باره توضیح دادیم که چرا برخی مواقع وقتی دست روی دیوار می کشیم دیوار زبر است و متوجه وجود ناخالصی ها روی دیوار می شویم این موضوع بستگی به شما و نقاش ساختمان دارد.

دیوار ساختمان

نقاش دیوار ساختمان

زبری دیوار ساختمان چگونه ایجاد می شود

عوامل موثر در نقاشی ساختمان شما و نقاش ساختمان هستید، بله درست است در مرحله اول شما موثر هستید که چه کاری می خواهید، کاری با کیفیت یا کاری کم کیفیت در اصل شما این موضوع را با میزان پرداخت پول به نقاش مشخص می کنید یعنی اگر به نقاش ساختمان پول کمی بدهید قطعا نقاش به اندازه هزینه ای که کرده اید برایتان کارمی کند هیچکس برای هیچکس مجانی کار نمی کند و اگر شما هزینه کمی بکنبد طبعا نقاش از کیفیت کار کم می کند، در اینجا باید بدانید که چرا بعضی نقاشان ساختمان قیمت کمی می گویند ان ها از کیفیت کار کم می کنند یعنی جنس کمتری برای کار استفاده کرده و همچنین زمان کمتری برای کار شما صرف می کنند.

زبری دیوار

دلیل کیفیت کم در نقاشی ساختمان

کم شدن کیفیت کار چیست؟ کم شدن کیفیت کار یعنی اگر قرار است از اجناس درجه یک در کار شما استفاده شود دیگر نقاش با گرفتن پول کم ان اجناس را در پروژه شما استفاده نمی کند، یا اگر قرار است ده روز روی پروژه شما کار کند تا کیفیت کار بالا باشد به جای ان پنج روز کار میکند و سریع نقاشی ساختمان شما تمام می شود، در اینجا نقاش گناهی ندارد شما نخواسته اید که کار درجه یک روی پروژه شما انجام شود و ترجیح دادید کم هزینه کنید و کیفیت هم برایتان مهم نبوده است، و زبری دیوار متوجه نقاش نیست.

نقاشی ساختمان دیوار

اگر شما خوب هزینه کردید و باز هم کار ایراد داشت در اینجا نقاش ساختمان گناه کار است و از کار خود زده و کاری بی کیفیت را تحویل شما داده که این به وجدان نقاش برمی گردد که درست کار باشد یا نه اما خوشبختانه گروه نقاشی ساختمان شیک رنگ صادقانه عمل می کند و همواره تلاش می کند تا از لحاظ کیفیت و قیمت درجه یک باشد و خدا را شاکریم که تا کنون همه مشتریان ما از نحوه اجرای کار ما رضایت داشته اند و این بزرگترین ثروت ماست.

سنباده کاری در رنگ آمیزی ساختمان

دلیل اول این است که سطح کار پس از بتونه شدن یا اصلا سمباده نخورده است یا بسیار کم سمباده خورده است که سطح کار سیقلی و تمیز نست، دلیل دوم این است که رنگ را پس از درست کردن اصلا صاف نکرده اند و بدون صاف کردن رنگ آن را اجرا کرده اند چون رنگ دارای ناخالصی است و باید صاف بشود، دلیل سوم این است که پس از زدن سمباده گرد و خاک را به خوبی از سطح کار تمیز نکرده اند و روی گرد و خاک رنگ را اجرا کرده اند و پس از خشک شدن رنگ دیوار زبر شده است، دلیل چهارم که خیلی از نقاشان از آن استفاده می کنند تا کار با کمترین زحمت تمام بشود استفاده از پودر مل در رنگ است تا میزان پوشش را افزایش بدهد اما کیفیت رنگ را به صورت قابل چشم گیری کاهش می دهد خدارا شاکریم که تا کنون همچین کاری را انجام نداده ایم و به دنبال رزق حلال هستیم، ما همواره تلاش کردیم تا کاری با کیفیت و درجه یک را تحویل مشتریان عزیزمان بدهیم و به میزانی که روی کار انرژی می گذاریم از مشتریانمان هزینه را دریافت کرده ایم و تا کنون مشتریان از ما رضایت داشته اند و ما را به نزدیکان و دوستان و اشنایان خود معرفی کرده اند.

شیک رنگ ارائه دهنده خدمات نقاشی ساختمان در ایران

ما در این مقاله در مورد زبری دیوار ساختمان + دلایل اصلی زبری دیوار صحبت کردیم، شما همواره می توانید با شماره های داخل سایت شیک رنگ تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید و مشاوره کامل را دریافت کنید، شما می توانید به قسمت ارتباط با ما مراجعه کرده و با گروه نقاشی ساختمان شیک رنگ تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند بشوید و اجرای پروژه خود را با خیالی اسوده به ما بسپارید و در اخر از اجرای نقاشی ساختمان با کیفیت بهره مند بشوید، مشاهده نمونه کار بیشتر در اینستاگرام شیک رنگ .

4 نظر در مورد “زبری دیوار ساختمان + دلایل اصلی زبری دیوار”
  1. صابر
    تاریخ: 1399-12-29

    سلام ما منزلمون و تازه یک بنده خدا نقاشی کرده بعد از نقاشی ساختمان دیوارا زبر شدن بعضی جاهای دیوار خیلی زبر هستن قبلا اینجوری نبود چاره چیه؟

    1. مدیر سایت
      تاریخ: 1399-12-29

      سلام کار و جنس و رنگ صحیح استفاده نشده باید استاد نقاشی ساختمان اصولی کار کنه تا مشکل حل بشه

  2. سالارخانی
    تاریخ: 1400-01-08

    سلام حدود چهار سال پیش خونه ما رنگ مولتی کالر شد ما خیلی خوشمون میومد اما بعد از یه مدت زبر بودنش برامون جالب نبود ، الان میخوام دوباره رنگ بشه اما دیوار زبر نباشه و صاف بشه به نظرتون شدنی هست؟ چقدر هزینه داره؟

    1. مدیر سایت
      تاریخ: 1400-01-08

      سلام ابتدا باید رنگ مولتی کالر از سطح کار تراشیده بشه و بعد زیرسازی و بتونه بشه و بعد نقاشی ساختمان به ترتیب انجام بشه و چند دست رنگ بشه

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*


گروه نقاشی ساختمان شیک رنگ متشکل از بهترین گروه و استادکاران نقاشی ساختمان در تهرا . . .

اگر قلم و غلطک به صورت عمده نیاز دارید هر کجای کشور باشید برای شما ارسال می کنیم قلم . . .

اخلاق نقاش ساختمان در نقاشی ساختمان اخلاق نقاش ساختمان این مقاله کمی با دیگر مقاله . . .

نقاش ساختمان اماتور نقاش ساختمان اماتور کسی است که یا کار کرده اما نخواسته کار را ی . . .

ابزار نقاشی ساختمان ابزار نقاش ساختمان در اجرای کار بسیار مهم است و باید از کیفیت ب . . .

رنگ جای بلکا رنگ جای بلکا می تواند خیلی بهتر باشد چرا که خواص و مزایایی که رنگ دارد . . .